Basic Concepts

U wilt deelnemen aan een beurs en u bent op zoek naar een stand. Maar welke stand heeft u nodig? Hoe groot moet hij zijn en wat is er nodig aan inrichting? Basic Concepts helpt u bij het maken van de juiste keuze. Een keuze die is gebaseerd op ruim 30 jaar praktijkervaring binnen de standbouw en bij de inrichting van bedrijfsevenementen.

Basic Concepts biedt een totaaloplossing met oog voor:

  • Prijs
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid

De procedure is eenvoudig:

U bekijkt het aanbod in stands, en selecteert een stand naar keuze. Basic Concepts maakt binnen 48 uur een offerte naar uw wensen, met tekeningen voorzien van uw logo en kleuren. Basic Concepts hecht waarde aan duurzaamheid en maakt daarom gebruik van materialen die opnieuw te gebruiken zijn. Medewerkers staan voor u klaar tot en met het moment van de oplevering. Die vindt uiteraard plaats op een van te voren afgesproken tijdstip.

Het kan natuurlijk zijn dat u binnen het standaard aanbod niet vindt wat u zoekt.  Maakt u zich geen zorgen. Dekoteam standbouw bedient u met maatwerk stands.

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet contact op te nemen met onze medewerkers. Dat kan telefonisch op nummer 035 - 720 02 01.